هر آنچه درباره ایمپلنت دندان جلو فک بالا باید بدانید

انجام ایمپلنت دندان جلو

ایمپلنت دندان جلو: بر کسی پوشیده نیست که از دست دادن دندان‌ها بویژه دندان‌های جلو چقدر بر چهره و زیبایی افراد اثر گذار است و باعث از دست رفتن اعتماد به نفس این افراد می شود، خوشبختانه امروزه به راحتی می توان جای دندان‌های جلویی که بیشتر از سایر دندان‌ها در معرض خودنمایی است را با ایمپلنت دندان جلو جایگزین کرد. ایمپلنت دندان‌ جز روش‌های پرطرفدار در بین افرادی است که دندان های خود را از دست داده اند.

[lwptoc]

بهترین زمان کاشت ایمپلنت دندان

یکی از روش‌های جلوگیری از تحلیل استخوان متعاقب کشیدن دندان، کاشت فوری ایمپلنت همزمان با خارج نمودن دندان و پیوند استخوان است. اگر در مواردی همانند عفونت در انتهای ریشه که امکان کاشت ایمپلنت همزمان با خارج نمودن دندان وجود ندارد، توصیه می شود حداکثر دو ماه بعد از کشیدن دندان، ایمپلنت انجام شود تا تحلیل استخوان به حداقل ممکن برسد.

ایمپلنت دندان جلو چگونه انجام میشود؟

ایمپلنت دندان‌های جلویی معمولا برای افرادی که دندان‌های جلوی خود را به طور کامل از دست داده‌اند انجام می‌شود. داشتن استخوان کافی و همینطور میزان بافت نرم لازم و قرارگیری صحیح ایمپلنت از لحاظ بعد مزیودیستالی و باکو لینگوالی تاثیر بسیاری در ایمپلنت دارد. در ایمپلنت دندان‌های جلویی حفره‌ای توسط پزشک در استخوان آرواره ایجاد می شود و ایمپلنت در آن قرار می گیرد. توجه به قرار گیری درست ایمپلنت بسیار مهم است چرا که بیمار ممکن است دچار حساسیت شود.

عوامل موثر در موفقیت ایمپلنت دندان جلو

برای جایگزینی دندان از دست رفته از طریق ایمپلنت داشتن ۴ ویژگی زیر در ناحیه از دست رفته در ایمپلنت نقش بسیار مهمی دارد.

  • موقعیت صحیح قرار گیری ایمپلنت در ناحیه کشیده شده 
  •  استفاده از ایمپلنت‌هایی با سایز مناسب و بزرگ (البته سایز ایمپلنت نباید خیلی بزرگ باشد.)
  •  داشتن استخوان کافی در ناحیه دندان از دست رفته
  • داشتن بافت نرم مناسب در ناحیه دندان از دست رفته
  •  فاصله مناسب ایمپلنت با ریشه دندان‌های مجاور بایستی ۱.۵ میلی‌متر باشد و ایمپلنت باید نسبت به خطی که سطح بیرونی دندان‌ها را به‌هم وصل میکند بایستی یک میلی‌متر داخل‌تر قرار بگیرد.

ایمپلنت دندان جلو

قبل از انجام ایمپلنت فک بالا به چه نکاتی باید توجه شود؟

 قبل از قرار دادن ایمپلنت دندان جلو باید مواردی را در نظر گرفت از جمله:

۱- بررسی سابقه پزشکی

۲-شرایط جسمی بیمار

۳-بررسی عدم وجود برخی بیماری‌های سیستمیک مثل دیابت و سابقه رادیو تراپ (توجه: افرادی که دچار دیابت هستند بیشتر از سایرین در معرض بیماری‌های دهان و لثه قرار دارند به همین خاطر امور دندانپزشکی  در بیماران دیابتی نیاز به ملاحضات ویژه‌ای دارد.)

۴-انجام رادیوگرافی دندان

۵-معاینات کلینیکی و وجود استخوان کافی از لحاظ طول و ارتفاع

۶-یکی دیگر از عوامل مهم در معاینات کلینیکی خط لبخند بیمار است. بیمارانی که موقع خندیدن ۷۵ درصد یا کمتر از ۷۵ درصد دندان‌های جلویی آن‌ها قابل دیده شدن است ریسک کمتری در تامین زیبایی ایمپلنت خود دارند اما بیمارانی که بیش از ۷۵ درصد و یا ۱۰۰ درصد دندان های جلویشان موقع لبخند دیده می شود ریسک بیشتری در تامین زیباییشان دارند.

۷-معاینات داخل دهانی جهت ارزیابی بافت نرم و لثه چسبنده ناحیه بی دندان و بررسی وجود براکسیسم در بیماران ضروری است. در مواردی که فضای بین دندانی مابین ناحیه بی‌دندانی و دندان‌های پایین بسیار کم است و بیمار دارای براکسیسم است، ریسک کاشت ایمپلنت بسیار بالا است. ارزیابی بافت نرم و ضخامت بافت لثه هم از مواردی است که باید انجام گردد، در مواردی که ضخامت لثه نازک است ممکن است قبل از کاشت ایمپلنت، پیوند لثه لازم باشد.

۸-یکی دیگر از موارد لازمه در حفظ زیبایی ایمپلنت دندان‌های جلو حفظ پاپیلای بین دندانی است تا در آینده زیبایی دندان مربوطه حفظ شود. در مواردی که ضخامت استخوان از لحاظ عرضی یا عمودی کافی نباشد یا لثه دارای ضخامت کافی نباشد باید ناحیه جراحی توسط پیوند لثه یا پیوند استخوان ترمیم و بازسازی شود.

ما در مطب تخصصی دندانپزشکی پاسداران انواع خدمات دندان پزشکی را به شما عزیزان ارائه می دهیم لازم به ذکر است که تمامی خدمات توسط دندانپزشکان متخصص و برجسته این حوزه صورت می پذیرد.

  • چه عواملی در موفقیت ایمپلنت دندان های جلویی موثر هستند؟
  • قبل از ایمپلنت دندان های جلو چه مواردی را باید بررسی کرد؟
  • در زمان ایمپلنت در چه صورت ممکن است به پیوند لسه نیاز باشد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از hCaptcha مورد نیاز است که تابع سیاست حفظ حریم خصوصی و شرایط استفاده آنها است.

مشاوره رایگان