مراحل ایمپلنت دندان + آشنایی با انواع روش کاشت دندان

روش ایمپلنت دندان یک تلاش گروهی بین دندانپزشک و بیمار است. دندانپزشک با بیمار صحبت می کند تا نحوه و محل کاشت ایمپلنت را تعیین کند. بسته به نوع ایمپلنت انتخابی و شرایط خاص شما، آنها یک برنامه درمانی سفارشی ایجاد می‌کنند که نیازهای خاص شما را برآورده کند.

[lwptoc]

در اینجا برخی از گزینه های روش کاشت دندان عبارتند از:

  • جایگزینی تک دندان: شما فقط به یک ایمپلنت و تاج احتیاج دارید تا جایگزین دندان از دست رفته شما شود.
  • جایگزینی چندین دندان: برای جایگزینی چندین دندان از دست رفته ، به چند ایمپلنت نیاز دارید.
  • جایگزینی کامل دندان ها: اگر همه دندان های بیمار از بین رفته است ، برای جایگزینی آنها به پروتزهای کامل یا ایمپلنت نیاز می باشد.

مراحل ایمپلنت دندان

  • مرحله ۱: قرار دادن ایمپلنت در اسنخوان فک

ایمپلنت دندانی با استفاده از تکنیک جراحی جایگزین دندان از دست رفته میشود ودر استخوان فک قرار داده می شود. زمان ترمیم وچسبندگی ایمپلنت به فک تقریبا ۶-۳ ماه طول می کشد.

  • مرحله ۲: بعد از کاشت ایمپلنت و فیکس شدن ایمپلنت به استخوان، اباتمنت یا همان تاج تیتانیومی بر روی ایمپلنت توسط متخصص پروتز دندانی پیچ می شود و قالبگیری جهت ساخت روکش ایمپلنت انجام میشود.

طبق تحقیقات بسیار گسترده دانشمندان و محققین علوم دندانپزشکی بهترین زمان کاشت ایمپلنت ۲ ماه بعد از کشیدن دندان ها می باشد و تحلیل استخوان در این زمان در کمترین میزان آن رخ می دهد. ممکن است قراردهی پروتز ایمپلنت توسط متخصص پروتزهای دندانی و ایمپلنت به  کوتاهی ۳ ماه تا ۶ ماه بعد از قرار کیری ایمپلنت باشد و یا ممکن است این مدت جهت حصول زیبایی تا ۶ ماه به طول بیانجامد.

انواع جراحی ایمپلنت

  • جراحی ایمپلنت دو مرحله ای

ایمپلنت دندانی می‌تواند به صورت یک مرحله‌ای دو مرحله‌ای یا بارگذاری فوری بکار روند. در جراحی دو مرحله‌ای، ایمپلنت در داخل استخوان فک و زیر مخاط نرم قرار می‌گیرد و بر روی بدنه ایمپلنت یا همان فیکسچر درپوشی به نام کاور اسکرو بسته می شود. پس از گذشت زمان ترمیم، لثه کنار زده شده و کاور اسکرو خارج می‌شود و به جای آن درپوش بلندتری به نام اباتمنت ترمیمی بسته می‌شود. این قطعه از نسج نرم عبور کرده و به دهان راه پیدا می‌کند.

  • جراحی یک مرحله ای ایمپلنت

در جراحی یک مرحله‌ای ایمپلنت دندانی، فیکسچر و اباتمنت ترمیمی بطور همزمان و در مرحله جراحی ابتدایی کار گذاشته می‌شوند. در این روش احتیاج به جراحی مرحله دوم نیست و اباتمنت‌های ترمیمی در همان جلسه جراحی بر روی فیکسچرها بسته می‌شوند.

  • بارگذاری فوری ایمپلنت

در روش بارگذاری فوری، همزمان با جراحی ایمپلنت دندانی، اباتمنت نیز به همراه روکش دائمی یا موقت بر روی ایمپلنت قرار داده می‌شود. انواعی از ایمپلنت‌های ریشه‌ای شکل صرفا برای استفاده در روش یک مرحله‌ای طراحی شده‌اند. آن بخشی که از نسج نرم عبور کرده‌اند و به داخل دهان راه پیدا می‌کند، قسمتی از خود ایمپلنت به شمار می‌رود.

عوامل موثر در موفقیت ایمپلنت دندان

  • تقویت سینوس

کیفیت و کمیت استخوان در جایی که جراح دهان، ایمپلنت شما را قرار می دهد کلید موفقیت ایمپلنت است. در مواردی که فک بالا از لحاظ کمیت و کیفیت استخوان کافی ندارد و نزدیک سینوس است، به طور سنتی یک منطقه چالش برانگیز برای قرار دادن موفقیت آمیز ایمپلنت‌های دندانی است. تقویت سینوس یا لیفت سینوس به اصلاح این مشکل کمک می کند زیرا کف سینوس را بالا می برد و به توسعه استخوان برای قرار دادن ایمپلنت دندان کمک می کند.

  • اصلاح ریج

تغییر شکل در فک پایین یا بالا می تواند باعث شود که استخوان کافی برای قرار دادن ایمپلنت دندانی نداشته باشید، برای اصلاح این مشکل، جراح دهان لثه شما را از روی خط الراس بلند کرده و نقص استخوانی را نمایان می کند. سپس نقص را با استخوان یا نوعی جایگزین استخوان پر می کنند تا خط الراس را بالا ببرد. اصلاح ریج می تواند ظاهر را تا حد زیادی بهبود بخشد و احتمال تجربه ایمپلنت های موفقیت آمیز را افزایش دهد.

مطب تخصصی دندانپزشکی پاسداران با ارائه درمان‌های ترمیمی و زیبایی، لامینیت، عصب‌کشی(اندو)، جراحی لثه، جراحی دندان عقل، جراحی ضایعات و کیست‌های دندانی(اپیکو)، جرمگیری و بورساژ دندانی، سفید کردن دندانها (بلیچینگ)با لیزر و… در خدمت شما است، چنانچه قصد انجام ایمپلنت را دارید برای دریافت نوبت با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از hCaptcha مورد نیاز است که تابع سیاست حفظ حریم خصوصی و شرایط استفاده آنها است.

مشاوره رایگان