اورژانسهای دندانپزشکی علت عمده‌ای از مراجعات بیماران به مطبهای دندانپزشکی می باشد. درمان اورژانسهای دندانپزشکی بسیار مهم و حیاتی است.

[lwptoc]

چطور می توان متوجه اورژانسهای دندانپزشکی شد؟

مشکلات به ظاهر کم اهمیت در دهان شما، به سرعت می‌تواند به یک تهدید بزرگ و دردناک تبدیل شده و نیاز به اورژانس دندانپزشکی را بیشتر کند. شما نیاز به درمان اورژانسهای دندان پزشکی خواهید داشت اگر: ضربه، خونریزی، درد، تورم غیر معمول و … در ناحیه دندان دیده شود.

دندان درد در بارداری

به هیچ وجه نباید برای تسکین درد دندان در دوران بارداری  به مدت طولانی از مسکن ها استفاده کنید، بلکه باید سریع نزد دندان پزشک بروید. توجه داشته باشید مصرف خودسرانه هر دارویی ممکن است برای مادر و جنین خطرناک باشد، بنابراین لازم است هیچ دارویی را بدون اجازه پزشک یا دندان پزشک استفاده نکنید. در مواردی که پزشک یا دندان پزشک معالج با اطلاع از بارداری بیمار، دارویی را تجویز می کنند مصرف آن دارو بلامانع و حتی ضروری است و اجتناب از مصرف آن ممکن است برای بیمار و جنین زیان داشته باشد.

اورژانسهای دندانپزشکی

درد شبانه دندان

دردی که هنگام خواب سراغ بزرگسالان یا کودکتان می آید یکی از شایع ترین دردهایی است که نیاز به اورژانسهای دندان پزشکی دارد.

اگر کودک شبانه دچار دندان درد شد، بهتر است او را از حالت خوابیده به وضعیت نشسته درآورید به گونه ای که سر کودک بالاتر قرار بگیرد. پیش از مراجعه به دندان پزشک، شستشوی دهان با آب گرم و نیز استفاده از قرص مسکن برای کاهش موقت درد پیشنهاد می شود.

اگر درد شدید یا همراه با تورم است، یک کیسه حاوی یخ (کمپرس سرد) روی گونه قرار دهید و بعد از ۱۰ دقیقه آن را بردارید. این کار را به صورت متناوب تا رسیدن به دندان پزشک تکرار کنید. در ضمن از گرم کردن موضع موردنظر بپرهیزید.

درد شدید دندان:

یکی دیگر از اورژانسهای دندانپزشکی،درد شدید حساس به لمس، حرارت و یا جویدن در دندان نیاز به مراجعه فوری به دندان پزشک دارد. اگر این درد به طور ناگهانی در مقدار یا فرکانس افزایش داشته باشد، مشکل دندان می تواند ناشی از ایجاد حفره، و یا آبسه باشد.

اورژانسهای دندانپزشکی

شل شدن دندان:

یکی دیگر از اورژانسهای دندانپزشکی ،شل شدن دندان به همراه قرمزی و خونریزی لثه ها نشان از بیماری پیشرفته لثه دارد. در صورت عدم درمان، و در موارد نادر، بیماری های لثه می تواند منجر به بیماری های قلبی از جمله حمله قلبی شود.

تورم در ناحیه فک:

یکی دیگر از اورژانسهای دندانپزشکی تورم در ناحیه فک و صورت می باشد که این علامت در اطراف دهان یا در ناحیه فک می تواند نشان از ایجاد گره لنفاوی یا عفونت دندان باشد که به ندرت این علامت به ابتلا به سرطان ربط دارد.

اگر شما به شدت با فک متورم شده همراه با درد شدید مواجه هستید، در یک بحران دندانی قرار دارید و باید فورا به دندان پزشک مراجعه کنید. تورم اگر زیاد نباشد، در عرض یک تا دو هفته از بین می رود. اما تورم شدید نیاز به مراجعه دارد.

شکستن دندان:

در صورتی که با دندان شکسته مواجه شدید، سریعا محل دندان مورد نظر را با سرم فیزیولوژی بشویید. یک کیسه حاوی یخ را روی موضع قرار دهید. اگر دندان دارای یک لبه تیز شده است که باعث آزار ناحیه گونه و زبان می شود، با پارافین یا در صورت امکان موم دندان پزشکی، لبه تیز را بپوشانید و به دندان پزشک مراجعه کنید.

احساس خستگی:

این احساس می تواند با عفونت دهانی ارتباط مستقیم داشته باشد. در صورتی که احساس خستگی دائم در تمام زمان ها را داشتید برای بررسی کردن سلامت دهان و دندان تان حتما به دندانپزشک مراجعه کنید.

زخم های دهانی:

این زخم های دهانی سطحی در سطح داخلی گونه، لثه و زبان بر اثر گاز گرفتن گونه، مسواک زدن شدید، خوردن غذاهای داغ یا تحریک های ناشی از براکت های ارتودنسی ایجاد می شوند.

یک محلول دهانشویه اکسیژنه با حباب‌هایی که ایجاد می‌کند باعث تمیز کردن زخم از خرده‌های مواد غذایی می‌شود. در صورت عدم درمان زخم در عرض یک تا دو هفته، باید به دندان پزشک مراجعه کنید.

مطب تخصصی دندانپزشکی پاسداران با ارائه درمان‌های ترمیمی و زیبایی، لامینیت، عصب‌کشی(اندو)، جراحی لثه، جراحی دندان عقل، جراحی ضایعات و کیست‌های دندانی(اپیکو)، جرمگیری و بورساژ دندانی، سفید کردن دندانها (بلیچینگ)با لیزر و… در خدمت شما است، چنانچه قصد انجام ایمپلنت را دارید برای دریافت نوبت با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از hCaptcha مورد نیاز است که تابع سیاست حفظ حریم خصوصی و شرایط استفاده آنها است.

مشاوره رایگان